Rendelőnk

A nevem Dr. Balogh Zsuzsanna, a fog-és szájbetegségek szakorvosaként, valamint a konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosaként vezetem a rendelőt. 1992-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetemen fogorvosként, azóta gyakorlom hivatásom, mely mellett oktatóként részt veszek a fogorvostan hallgatók gyakorlati képzésében a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán.

Teljeskörűen felújított rendelőnk Debrecen elegáns nagyerdei övezetében helyezkedik el néhány lépésre a Pálma étteremtől és a villamosmegállótól. Gépkocsival érkező pácienseink a rendelő udvarán díjmentesen parkolhatnak.

Rendelőnk a legkorszerűbb fogászati kezelőegységgel rendelkezik. Pácienseink számára a személyre szabott kezeléseket családias légkörben végezzük. Itt mindenkire rászánjuk a szükséges időt, nem futószalagon folyik az ellátás. Kezeléseink során a legmodernebb, professzionális anyagokat használjuk. Rendelőnkben nincs várakozási idő, a betegek ellátása mindig a megbeszélt időben történik.


Galéria

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel rendelőnkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, bátran írjon nekünk üzenetet az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével.